Informatie StoerLeesVoer

Welkom op StoerLeesVoer. Een boekenblog die met veel liefde en passie tot stand komt dankzij een groot team vanuit heel Nederland. We schrijven verdiepende recensies, met eigen foto’s die ook nog eens seo-proof zijn. Wil je weten wie we zijn? Dan zit je hier goed, hieronder informatie van StoerLeesVoer.

Contact & Informatie StoerLeesVoer

✉ Selena@stoerleesvoer.nl

Werkwijze

Informatie van StoerLeesVoer over de werkwijze van recensies schrijven: wij recenseren aan de hand van ontvangen recensieboeken die we zelf aanvragen. Soms komen er verzoekjes vanuit de uitgevers, auteurs, illustratoren etc zelf. Ook staan er soms eigen gekochte boeken tussen. We delen altijd een neutralere kijk op een boek, de synopsis, en daarnaast wordt de leeservaring van een teamlid gedeeld. Die is uiteraard meer gekleurd. Zo kunnen lezers zelf bepalen of een boek iets voor hem, haar of hen is.

De recensies zijn seo-proof, ze zijn dus goed vindbaar in de zoekmachines. En ook kunnen sommige boeken weer in bepaalde themablogs terugkomen. Onze voorkeur is eigenlijk altijd wel een fysiek boek. Dit door de geur, feeling en even fijn een stukje offlinetijd. Daarbij fotograferen echte boeken nou eenmaal beter. Wat ons betreft belangrijke informatie over StoerLeesVoer :).

Dit is even korte en beknopte informatie van StoerLeesVoer. Bezoek de verschillende blogs voor meer uitgebreide uitleg.

logo vierkant stoerleesvoer informatie stoerleesvoer
Delen is enorm lief